Снимка Булфото, архив Министър-председателят Бойко

...
          Снимка Булфото, архив Министър-председателят Бойко
Коментари Харесай

Борисов: България не готви удар около Черно море, само модернизира летищата си

          Снимка Булфото, списък
Министър-председателят Бойко Борисов съобщи, че единственото, което България прави, друго от годините до момента, е да модернизира летищата си, което вършат всички страни. С това изявление той реши да опровергае появилите се изказвания, че в България има оръжия, с които се приготвя удар по страни към Черно море. Коментара министър председателят Борисов направи по време на визитата си в БулБИО.

„ Единственото, което се прави друго в България в последните месеци, е да се възобновяват самолетите, което всички знаете, механизираната техника, корабите, които са планувани от доста години. Нашият флот е в окаяно положение и по тази причина е належащо да ги сложим новите кораби във въоръжението на Българската войска “, означи министър-председателят.

Премиерът Борисов посочи още, че модернизирането на пистите, радарите и инсталациите е значимо, с цел да бъдат пригодни за новите самолети Ф16 Блок 70, които страната ни закупи.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР